zaterdag 28 februari 2015

Gelukkig hebben we de foto's nog!

Tijdens het archiveren van foto's kwam ik vandaag het mapje 'hardlopen' tegen; een bonte verzameling afbeeldingen. Van de goed bedoelde amateurfoto's van supporters langs de kant (vaak een beetje bewogen of nét te laat, maar daardoor niet minder gewaardeerd) tot de professionele afbeeldingen die je na afloop via de organisatie kunt bestellen (vaak perfect getimed, maar daardoor niet minder schandalig duur). 

Veel foto's hebben deze blog nooit gehaald. Omdat ze dateren van voor de start van mijn blog, of omdat ze pas aangeboden werden als ik de wedstrijd al van me had afgeschreven. Bij deze daarom een paar opvallende exemplaren uit de archieven. Met in het bijschrift wat ik toen dacht, of had kúnnen denken...
 
Als ik nog eens ergens anders ga werken dan bij Reed Business hoop ik op een flitsender shirt (Zevenheuvelenloop, 2007)


Kom op Ton, haal hem in, die man had qua leeftijd je vader kunnen zijn. En met jouw babyface denken toeschouwers waarschijnlijk zelfs je opa! (Kadeloop Schipluiden, 2008)


Kom op Ton, je loopt op de Coolsingel, je gaat je eerste marathon voltooien. Probéér tenminste een beetje te genieten... (Rotterdam Marathon, 2009)


Ik loop nu niet alleen in een fantastisch flitsend shirt, ik kan ook niet wachten tot de groentesnacks bij de finish zo meteen! (Rijk Zwaan Loop, 2010)


Het wordt ook nooit wat met dat richtingsgevoel van mij, gelukkig kan ik hier weer aansluiten. (Makrelenloop, 2010)


Ik kom geen meter meer vooruit, het lijkt wel of ik op een loopband ren... (Halve van Egmond, 2015)1 opmerking: